Wednesday, 1st May 2024
Standard

Kjendiser slo seg ut for litt ferie moro med utrolige håndvesker i 2016

den delen av året når du er så klar til å gjøre ingenting, er den beste delen av året, høytiden!
Med nyttårs beste rundt hjørnet, er dette årets siste høytid. Mens få av kjendisene våre er glade for å være hjemme for sine kjære, pakker en rekke divaer for å ringe på det nye året på en eksotisk ferie.

Da vi forfulgte fashionistasene våre for å by dem en siste gang i år, ble vi helt lokket av de plysjhåndvesker, disse B-by-skjønnhetene blinket da de tok av for sin vakay.
Fra sære til klassikere til lyse farger, våre søte divaer sportet mange vakre håndvesker på ferien hele året.
Et raskt tilbakeslag til alle armgodiene de bar for ferien i år, vil garantert smelte hjertet ditt.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra har vært på farten gjennom i år, men mange av hennes reiser var på jobb. Etter mye hardt arbeid har årets kvinne endelig tatt en pause for å ringe på det nye året på Indias partihovedstad, Goa.
[Les også: Priyanka Chopra]

Priyanka kledde ut sitt nautiske utseende med sin uttalelse Black Givenchy-veske.

Aishwarya Rai Bachchan
For Aishwarya Rai Bachchan handlet høytider om Fam-Jams i år, med ektefelle Abhishek Bachchan og datteren Aradhya. Trioen tok seg til feriehuset sitt på Dubai Post Ae Dil Hai Mushkil, og nå er de tre av gårde igjen for å ta med seg i 2017.
Ash Schalke 04 Skjorter feide oss med flyplassen hennes mens hun tok av for Dubai. Hennes brune og røde Louboutin -veske la all sjarmen til reisedagbøkene sine.

Rani Mukherjee
Det har gått ganske Sao Paulo FC Skjorter lang tid at Rani Mukherjee stilte for skodderen. Men ganske nylig da hun gjorde det, mens jet satte seg for en ferie, kunne vi ikke ta øynene opp av det søte armgodteriet hennes. Pastellrosa Louis Vuitton -veske, og løftet opp den grå kappen, spilte en elegant kontrast som løftet Ranis flyplassutseende til alle nye høydepunkter.
[SC: MediaD]

Soha Ali Khan
Den mange nylige tanten til Bollywood, Soha Ali Khan var på vei etter en getaway etter å ha tilbrakt litt kvalitetstid med sin nyfødte nevø, Taimur Ali Khan Pataudi. Vi hjerte som streker med knallrød, Soha la til utseendet hennes med Prada -toten hennes.

Alia Bhatt
Street Style Queen, Alia Bhatt elsker å løfte opp sine svarte og blues med vesker som vil legge til all glamouren til utseendet hennes.
Oser med den høytiden skimmer og glans, var glitter -ryggsekken hennes fra Saint Laurent høydepunktet i hennes aller siste syklist Elegant Spotting.

Vi er alle hjerter for det lille solskinnet Alia lagt til for å løfte det dystre grunnleggende. Anya Hindmarch “Love Is” Satchel var ganske et show Stealer.

Kareena Kapoor
Kareena jobbet bokstavelig talt til hennes arbeidsdag. Denne nye moren til Bollywood bar babybulen sin med mye panache. Av for en liten babymoon til London med Saif, tidligere i år, fant vi Kareena som tok seg tilbake til India med denne elegante take på posen fra Pinko. Vi hjerte grønnkålfargen og de komplementerende metalliske frynsene.

Malaika Arora Khan
Malaika er i ferd med å ringe i det nye året og se på solnedganger i Goa med jentegjengen. Damen ga oss noen store denim på denimmål mens han tok av. Å legge til en passende og lysende kontrast var hennes Brighton & Hove Albion FC Skjorter saftige røde Gucci -tote. Vi hjerte denne sammenkoblingen helt.

Anushka Sharma
Anushka var av for sin lille getaway for å delta på et kjendisbryllup med en elegant ryggsekk fra Fendi. Den uhyrlige håndvesken var ganske i motsetning til damens søte og vakre persona.

Karisma Kapoor
Karisma’s Black Chanel Sling spilte sin konstante følgesvenn på Euro -turen, 2016. En sucker for Black, Karisma sportet stort sett svarte og blues på turen med barna sine.

Jacqueline Fernandez
Jacqueline var i New York tidligere i år for å få sin dose internasjonal mote på New York Fashion Week, 2016. Damen ble fanget med sportslige elegante vesker på turen for å oppdage motens fremtid.
Dinosaur-toten hennes fra Trainer var hennes go-to-veske som damen ble funnet med forskjellige anledninger.

Vi hjertet at flerfargede sære slynger fra Fendi som fikk henne til å treffe de beste moteakkordene på vei til motekapitalen. Denne ene var absolutt et elegant valg av Jacqueline.

Parineeti Chopra
Vi stilte Parineetis ferie med Bestie Sania Mirza, tidligere i år. For ferien valgte Parineeti å bære hennes nødvendigheter i en klassisk Gucci -veske.

For hennes mange etterlengtede ferie til Down Under, bar Parineeti et klassisk nummer i svart for å komplimentere hennes dynamiske getaway -skap.

Vi begjærer fortsatt mer. Forhåpentligvis vil vi få noen mye flere øyekamerater til å feste på den siste dagen i 2016. Hvis du også liker at fashionistasene våre er på vei mot nyttårsferien din, så ikke glem å løfte den vakay stilfilen din med en elegant veske.
Vi vil vente på dine selfies med “det” -bitene.
God reise!

Leave a Reply

Your email address will not be published.